TOP

De vijf best beoordeelde modewinkels op Wugly.nl

Honderdduizenden consumenten schrijven jaarlijks hun winkelervaring op Wugly.nl. Deze modezaken werden afgelopen maand het best beoordeeld.

Wugly.nl is een online reviewplatform. Consumenten kunnen hier hun winkelervaring achterlaten. Dit kan zowel een fysieke winkel als een webshop zijn, een zelfstandige winkel of een keten, een dameskledingwinkel of een herenkledingwinkel. Ook winkels van buiten de modebranche kunnen worden beoordeeld. Zo komen winkeliers te weten wat consumenten van hun winkel vinden, en kunnen consumenten de ervaringen van anderen lezen. Voor Textilia.nl bekeek Wugly.nl welke modewinkels in de maand juni het best beoordeeld werden.

Top 5 modewinkels juni

Onderstaande modewinkels werden in de maand juni het best beoordeeld (en kregen minimaal 10 reviews).

1. Shoeby, Waddinxveen

De winkel van Shoeby aan de Kanaalstraat in Waddinxveen werd in juni het best beoordeeld. Twaalf consumenten lieten die maand hun review achter. Het gemiddelde cijfer was een 9,08. Het personeel kwam het beste uit de bus en scoorde gemiddeld een 9,75. “Personeel is eerlijk en vriendelijk. Dringen niet op”, vindt een vrouw. Een ander “word vriendelijk, fijn en professioneel geholpen.”

2. V&D, Den Haag

Het filiaal van V&D aan de Leyweg in Den Haag staat op de tweede plaats. In de maand juni scoorde de winkel gemiddeld een 9,00. Ook hier gaf het personeel de doorslag, dat vorige maand gemiddeld met een 9,5 werd beoordeeld. “Deze winkel is zo overzichtelijk. Heel erg jammer dat hij weg moet in 2015. Alle grotere warenhuizen zijn om in te verdwalen. Het personeel is altijd leuk en behulpzaam!” Aldus een vrouwelijke klant van V&D.

3. Shoeby, Naaldwijk

Nog een winkel van Shoeby in de top 5! Dit keer het filiaal aan De Tuinen in Naaldwijk. Deze Shoeby kreeg in de maand juni gemiddeld een 8,92. Zowel het personeel als de service werden door consumenten het best gewaardeerd (beiden een 9,25). “Prima zaak met kwalitatief goede kleding voor een prima prijs!” Aldus een mannelijke klant. Een ander schrijft: “Personal shopper Annemieke weet precies hoe dochters gekleed willen worden!”

4. Pand 26, Terschelling-West

Deze zelfstandige winkel aan de Torenstraat op Terschelling werd vorige maand beoordeeld met 8,80. Maar liefst 46 klanten lieten een review achter. Speerpunten zijn de service en het assortiment, die een 9,13 en een 8,96 scoren. “Prachtige winkel die wordt gerund door een doortastend echtpaar met oog voor details. Naast de unieke collectie zijn er verschillende speelse items te vinden, zoals een massagestoel en een grote leestafel waar verse koffie geserveerd wordt. Mooi indien je even moet wachten als je partner in het pashokje is.” Aldus een mannelijke klant.

5. Only for Men, Rosmalen

De vijfde plaats is voor Only for Men aan de Raadhuisstraat in Rosmalen. Van de 63(!) reviews kreeg Only for Men gemiddeld een 8,75. Ook hier werden de meeste punten gescoord door het personeel. Dat werd gemiddeld met een 9,14 beoordeeld. “We kwamen met onze aankoop thuis, en kwamen tot de ontdekking dat we 100 euro te weinig hadden betaald. Dat hebben we de volgende dag overgemaakt, en we mochten als beloning een nieuwe blouse uitzoeken.” Aldus een tevreden klant.

Tip!

Veel (en positieve) reviews op Wugly.nl zijn vanzelfsprekend goed voor de naamsbekendheid en reputatie van je winkel. Maar hoe krijg je al die reviews? “Wij attenderen onze klanten erop dat ze een review over ons kunnen achterlaten op Wugly.nl”, vertelt Only for Men’s storemanager Ramon van de Plas aan Textilia. “In prinicpe vragen we het aan al onze klanten bij de kassa, maar zeker ook aan de mensen die enthousiast zijn.”

Meer weten? Ga naar zakelijk.wugly.nl.