TOP

Scapa opent nieuwe winkel aan de Beethovenstraat in Amsterdam

Eind juli 2011 sloot Scapa haar deuren in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, om te kunnen verhuizen naar een nieuw pand in de Beethovenstraat. In het weekend van 9 tot en met 11 september is de nieuwe winkel officieel geopend.

“Het vorige pand was maar tachtig vierkante meter en we verkochten alleen de sportlijn van Scapa,” vertelt Mirjam Kurum van Scapa. “Het nieuwe pand is heel mooi en veel ruimer, het klopt echt met het merk. De sfeer is goed en we kunnen nu het hele Scapa concept verkopen, inclusief schoenen, tassen en riemen. We beginnen eerst met de damescollectie, begin 2012 komt de kindercollectie erbij en er is ook interesse voor een herenlijn. We kijken eerst hoe het loopt.”

De nieuwe winkel kan vanaf 9 september worden bewonderd door klanten onder het genot van champagne en hapjes. “De nieuwe winkel is modern en strak ingericht, maar met klassieke en warme elementen zoals gordijnen, dierenvellen en kleden op de grond. Van vrijdag tot en met zondag hebben we open deur dagen,” laat Kurum weten.