TOP

Fashionchick.nl en Zalando lanceren Style Contest

Fashionchick.nl en Zalando zijn een samenwerking aangegaan met de Show Your Style Contest. Fashionchick.nl bezoekers kunnen hun droomoutfit creëren en maken daarmee kans op vijfhonderd euro, te besteden bij Zalando.

In de Show Your Style Contest kunnen bezoekers van Fashionchick.nl een outfit creëren met keuze uit 40.000 producten van Zalando. Verschillende producten kunnen naar een kader gesleept worden, waardoor een moodboard ontstaat. Om stemmen te verzamelen kan dit moodboard gedeeld worden via onder andere Facebook en Twitter. In veel webshops zoekt de klant op basis van categorieën, via de Style Contest wordt die mogelijkheid aangevuld met sociale inspiratie. Fashionchick.nl is de eerste website in Nederland die deze invalshoeken combineert. Fashiochick.nl en Zalando spelen met de Show Your Style Contest tevens in op de steeds groter wordende rol van social shopping.

Naast de hoofdprijs van vijfhonderd euro, maken deelnemers kans op vier kaartjes voor de finale van het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model en iedere deelnemer ontvangt een Zalando-waardebon van vijf euro. Begin november 2011 wordt de winnaar van de Show Your Style Contest bekend gemaakt op Faschionchick.nl. Stemmen en mee doen kan van woensdag 7 september tot en met maandag 31 oktober.