TOP

Sandwich opent 5 winkels in Nederland

Het Nederlandse vrouwenmodemerk Sandwich opent dit najaar maar liefst 18 nieuwe shops. Het gaat om 5 winkels in Nederland en 10 shop-in-shops in Duitsland. Daarnaast worden er 3 winkels gerestyled.

Op vrijdag 8 september is de officiële opening van de Sandwich store in winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam, die sinds half juli open is. Daarna volgen winkels in Sneek, Groningen, Amersfoort en Alkmaar. In Duitsland openen dit najaar tien shop-in-shops, onder meer in Neuss, Koblenz en Kempten. Sandwich heeft hiermee meer dan 77 winkels en 60 shops-in-shops wereldwijd.

Nieuw winkelconcept

Dit najaar worden er ook drie winkels heringericht naar het in 2016 gelanceerde winkelconcept. De basis voor het serene en natuurlijke interieur is een mix van pastelkleuren, grijs en het uitgesproken Sandwich-oranje. Licht hout wordt gecombineerd met speciaal ontworpen tegels op de muur, industriële plafonds, handgemaakte kroonluchters en behang met trompe d‘oeuil effect.

Moederbedrijf VeldhovenGroup 

Sandwich werd in 1981 gelanceerd door moederbedrijf VeldhovenGroup, dat in de loop der jaren meerdere merken lanceerde of overnam. Eind december 2016 maakte het bedrijf bekend zich volledig te gaan focussen op het best presterende merk Sandwich. De vrouwenmodemerken Dept en Turnover werden stopgezet en Olsen werd verkocht. Het bedrijf sprak de ambitie uit het aantal Sandwich-winkels te willen verdubbelen de komende jaren, al dan niet via franchise.

Sandwich 3