TOP

Rhumaa brengt verkoop onder bij Goodbrandz

Het duurzame modeagentuur Goodbrandz vertegenwoordigt vanaf komend seizoen (winter 2020-2021) het Nederlandse mannen- en vrouwenmodelabel Rhumaa.

Het duurzame modemerk Rhumaa bestaat nu vijf jaar en vanwege de sterke groei is Goodbrandz gevraagd om de verkoop binnen Nederland te gaan doen. Hierdoor kunnen oprichters Daniel en Charlotte Beernink en hun team zich beter focussen op het ontwikkelen en produceren van de collectie.

Rhumaa presenteert een collectie tijdloze en verfijnde stijlen met een modern randje. Duurzaamheid staat centraal en kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit, met oog voor detail. Iedere collectie is een eerbetoon aan een kunstenaar en een artistiek verhaal.

Rhumaa gebruikt alleen duurzame stoffen en weefsels. Het merk werkt altijd op de meest duurzame manier, of dit is nu op kantoor, tijdens de bezorging, bij het selecteren van partners of tijdens de productie. Denk aan hergebruiken, recyclen en het afval verminderen. Alle kledingstukken worden gemaakt onder eerlijke omstandigheden en met liefde en respect voor de natuur.