TOP

‘Roy Donders-pak binnen drie uur versleten’

Stylist van het zuiden Roy Donders maakt zich de laatste tijd niet erg populair. Onlangs kwam hij negatief in het nieuws door een incidentje tijdens een van zijn kledingparty’s, nu komen er allerlei klachten binnen over de kwaliteit van zijn huispakken.

Op de redactie van het tv-programma RTL Boulevard kwamen verschillende e-mails binnen over de slechte kwaliteit van de huispakken van Roy Donders. Kelly Riphagen uit Landsmeer schreef bijvoorbeeld: “Ik heb er 80 euro voor betaald. Ik deed het pak maandag aan, maar na nog geen drie uur voelde ik dat het stuk tussen mijn benen al helemaal versleten was.”

Ze vertelt dat ze contact probeerde op te nemen met de winkel maar dat ze geen gehoor kreeg. “Ik weet niet hoeveel fans hij wil verliezen, maar mij is hij in elk geval kwijt”, vertelt Riphagen.

Slecht bereikbaar
Het management van Roy Donders laat aan RTL Boulevard weten dat je met een pak waar iets mis mee blijkt te zijn, altijd terug mag komen. Maar voor de fans van het huispak die ver weg wonen is dat wat lastiger. “We zijn niet goed bereikbaar voor mensen die ver weg wonen en die in de winkel een pak hebben gekocht. Daar moeten we even naar kijken”, aldus het management.

Kledingparty Rotterdam
Begin februari stelde de stylist ook al een aantal fans teleur op een kledingparty in Rotterdam. Volgens de man des huizes gedroeg Donders zich als een diva en was hij alleen maar druk met zijn telefoon. Daarop zette de man de Brabander het huis uit.