TOP

Bestseller Jeans: Rules Fashion in Waalwijk

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? "De T-shirts van Philipp Plein”, zegt Roel Aarts, eigenaar van Rules Fashion in Waalwijk.

“De T-shirts van het merk Philipp Plein verkopen we heel veel. Vanwege de merknaam willen mensen het hebben, het is een grote hype. De prijs van een shirtje is zo’n €250,- maar men moet het hebben. Het heeft een luxe uitstraling en het is duur, dat vinden mensen interessant. We verkopen naast shirtjes ook jeans, schoenen, leren jasjes en accessoires van het merk. Ze worden geleverd in verschillende thema’s en zijn daardoor goed met elkaar te combineren.”

“Ook de T-shirts van My Brand gaan heel goed. Ook daaromheen hangt een hype. Het zijn toffe shirtjes met bekende vrouwen erop, en iets met vrouwen erop verkoopt nou eenmaal goed. De shirtjes zijn stoer, maar de steentjes die erop zitten maken het erg tof voor het stappen. My Brand komt elke keer met iets nieuws; nu zijn het de vrouwen op de T-shirts, hiervoor hadden ze bijvoorbeeld Mickey Mouse. Zo’n bepaalde print wordt een rage waardoor het ook voor de winkelier interessant wordt om te verkopen.”

“Een merk dat voor ons heel belangrijk gaat worden is Raigm. Ik, en veel winkeliers met mij, denken dat dit hét nieuwe jeansmerk gaat worden in de toekomst. Het is erg vernieuwend, heeft een goede pasvorm en de prijs-kwaliteitsverhouding is ook prima.”

“Tegenvallende items hebben we de laatste tijd eigenlijk helemaal niet gehad. In tegenstelling tot veel andere winkels hebben we het afgelopen jaar met een plus afgesloten. En ik denk dat we ook februari, net als januari, met een plus af gaan sluiten.”

Rules Fashion
Stationsstraat 26
5142 GE Waalwijk
0416 652265