TOP

Résidence de la Mode beleeft derde editie

Van vrijdag 4 tot en met zondag 20 november staat Den Haag in het teken van mode. Dan vindt voor de derde keer de jaarlijkse Résidence de la Mode plaats. Dit is een mode-event voor het publiek rondom de uitreiking van de Dutch Fashion Awards.

De aftrap van Résidence de la Mode is op vrijdagavond 4 november met een officiële kick-off in Le Magasin de la Mode én met de uitreiking van de jaarlijkse Dutch Fashion Awards in de Grote Kerk in Den Haag. Het event heeft tot doel om het grote publiek op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kennis te laten maken met mode en opkomende en gevestigde ontwerpers een platform te bieden.

Epicentrum

Pop-up store Le Magasin de la Mode activiteiten in De Passage 40 is het epicentrum van de activiteiten. Hier zijn creaties van diverse modeontwerpers te zien en te koop. Daarnaast is hier een foto-expositie en kunnen bezoekers een drankje drinken en meer informatie krijgen over het programma. Zo kunnen er allerlei moderoutes door de stad bewandeld worden: het Parcours de la Mode. Op diverse plaatsen worden pop-up exposities van opkomende en gevestigde ontwerpers en catwalkshows georganiseerd. Namen van deelnemende ontwerpers zijn nog niet bekend gemaakt, maar ontwerpster Maryam Kordbacheh krijgt een eigen tijdelijke winkel en ook de net geopende pop-up shop van Michael Barnaart van Bergen wordt onderdeel van programma.

Twitter

Op de website van Résidence de la Mode worden binnenkort het complete programma en alle deelnemende ontwerpers geplaatst. Geïnteresseerden kunnen ook op de hoogte blijven van nieuwe updates via Twitter en Facebook.