TOP

Powder House Agencies nieuwe agent Puma Sailing

Powder House Agencies zal met onmiddellijke ingang aan de slag gaan als de agent voor Puma Sailing in de Benelux.

P.H. Agencies bv (Powder House Agencies) is importeur van high/end outdoor- en ski-materialen. In 2000 werd het bedrijf opgericht met als doel mooie merken van hoge kwaliteit in de Benelux te introduceren. Ondertussen is P.H. Agencies uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat onder andere de merken POC, Canada Goose, BC Access, G3, en Stockli vertegenwoordigd.

Andere aanpak

Volgens Sander van Gelder, General Manager Benelux is P.H. Agencies de perfecte partner voor de verkoop van Puma Sailing performance collecties. De collecties van Puma Sailing zijn uiterst functioneel en deze hebben een andere aanpak nodig dan de overige lijnen van Puma. “Tevens vindt onze Puma Sailing collectie heel goed aansluiting bij de overige merken die P.H. Agencies voert”, aldus Sander van Gelder.

Succes
Arthur Glaser, de oprichter van P.H. Agencies en zelf een fanatieke buitensporter, is met zijn team verantwoordelijk voor de verkoop van Puma Sailing in de Benelux. “Ik heb ontzettend veel zin om Puma Sailing goed op de kaart te zetten in de Benelux. Naast een kwalitatief hoogwaardige zeilcollectie en de participatie van Puma in de Volvo Ocean Race ben ik er absoluut van overtuigd dat Puma Sailing een succes zal gaan worden in de Benelux.”

Contact P.H. Agencies:
Marcelisstraat 82c
2586 RX DEN HAAG
Tel: 070 – 362 96 27