TOP

Polarn O. Pyret opent eerste Nederlandse winkel

Het Zweedse kinderkledingmerk Polarn O. Pyret heeft op 22 februari de deuren van zijn allereerste Nederlandse winkel geopend. Het Zweedse kinderkledingmerk heeft wereldwijd 128 winkels.

De groeiende aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid in Nederland was voor Polarn O. Pyret een belangrijke reden om zich hier te gaan vestigen. Op korte termijn wil het kindermerk meer winkels in Nederland openen, waarbij de pijlen gericht zijn op Utrecht en Maastricht. De gehele collectie van Polarn O. Pyret  is ook online verkrijgbaar via Polarnopyret.nl.

Streepjes

Polarn O. Pyret ontwerpt comfortabele kleding waarin kinderen zich gemakkelijk kunnen bewegen. Het merk startte in 1976 met het produceren van de streepjescollectie waar het merk bekend mee is geworden. Vandaag de dag produceert Polarn O. Pyret meer dan alleen de gestreepte collectie. Verschillende grafisch designers en illustratoren zorgen voor afwisseling in de collectie.

De 128 winkels zijn te vinden onder andere in Zweden, Noorwegen, Ierland, IJsland, Estland, Letland, Finland, Verenigde Staten, Engeland en Schotland. Het concept behoort tot RNB Retail and Brands Group.