TOP

Parfois komt met explosieve start de Nederlandse markt op

Het Portugese accessoiremerk Parfois heeft grootse plannen in Nederland. Het bedrijf heeft net winkels in Eindhoven en Utrecht geopend en kijkt nu al naar Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Parfois verkoopt al in 55 landen en komt nu ook de Nederlandse markt op. Het Portugese accessoiremerk opende op 13 april 2017 een winkel aan de Demer in Eindhoven en op 15 april een shop op Hoog Catharijne in Utrecht. Maar daar blijft het niet bij, want Rotterdam, Amsterdam en Den Haag zullen volgen. De expansie is in handen van Parfection dat vanuit Oud-Beijerland opereert. “Wij willen gewoon het beste fashion accessoire merk voor vrouwen zijn”, laat Laura Anna Quack, brand manager bij Parfection, in een persbericht weten.

Parfois

Sinds de oprichting in 1994 bezit Parfois nu al meer dan 700 winkels in 55 landen. Het grote succes is waarschijnlijk te danken aan het assortiment dat Iedere week wordt geactualiseerd en gebaseerd is op de laatste trends. Het bedrijf verkoopt tassen, sieraden, sjaals, schoenen, en meer.