TOP

Paraplu van denim

In stijl de regen in kan met de denim paraplu die lifestylewinkel Tenue de Nîmes in Amsterdam verkoopt in samenwerking met het Britse paraplumerk London Undercover. Het gaat om een gelimiteerde, handgemaakte paraplu van denim.

Lifestylewinkel Tenue de Nîmes staat inmiddels bekend om de bijzondere samenwerkingen en exclusieve items. Regelmatig worden er limited editions verkocht, die speciaal voor Tenue de Nîmes zijn gemaakt.

Handgemaakt

De paraplu van London Undercover is van denim en heeft een klassiek beukenhouten frame. Aan de binnenzijde is een illustratie afgebeeld van de Japanse Hiyoko Imai. Deze katoenbol vertelt niet alleen het verhaal van denim, maar verwijst ook naar de historie van de parasol als decoratieve accessoire. De paraplu is handgemaakt in Frankrijk, het land waar denim ooit ontstond en men voor het eerst een waterafstotende paraplu ontwikkelde.

Video

Speciaal voor de lancering van de Tenue de Nîmes x London Undercover paraplu, heeft Hiyoko Imai een kort filmpje ‘Mr. de Nîmes’ gemaakt zodat het concept en het karakter in de illustratie voor iedereen duidelijk wordt. De paraplu is verkrijgbaar via Tenue de Nîmes en de site van London Undercover voor €139,95 of ?115.

 

Nog een nieuwtje van Tenue de Nîmes: deze maand opent de webshop!