TOP

Otto Klein nieuwe Nederlandse agent Smash

Vanaf heden is Otto Klein van Collections de Nederlandse agent voor Smash. In België is Smash in no time uitgegroeid tot een belangrijke speler. Voor de verdere stabiele uitbouw in de Benelux steekt Collections nu met veel enthousiasme de schouders onder Smash.

Waar komt Smash vandaan?
Smash zag het levenslicht in 1998 in de straten van Amsterdam en was sterk gelinkt aan het uitgaansleven. Dankzij een jonge en creatieve spirit ontwikkelde Smash een innovatief fashion concept met als doel de modewereld te verrassen met iets origineels, speels en anders.

Het Smash-idee verhuisde in 2004 naar Barcelona waar het de kosmopolitische vibe en de innoverende invloeden oppikte van deze Mediterraanse stad. Dit gaf een unieke touch aan de Smash-stijl en draagt sindsdien bij aan de authentieke, kleurrijke en positieve sfeer rond het merk. In Europa en ook in Brazilië, Japan en Canada kent Smash een groot succes. Het merk is aanwezig in 66 landen met meer dan 4500 verkooppunten.

Smash inkopen
Vanwege de omschakeling in Nederland kunnen de voorjaarorders van 2013 nog geplaatst worden tot begin november. 100% eigen Smashdesign, twee leveringen per seizoen, commerciële prijzen, hoge marges, shop in shop, dit en nog veel meer zijn de sterke eigenschappen van Smash. Naast de lange-termijncollecties biedt Smash aan de bestaande klanten ook cash & carry.

Verkoopinformatie:
Berghaus Plaza P19
Koningin Wilhelminaplein 2 -4
1062 HK Amsterdam
020- 408 03 08
smash@collections.nl