TOP

Opening Fashion Case succes

Donderdag 1 juli 2010 vond de opening van de Fashion Case in het World Fashion Centre plaats. Tijdens deze persborrel kwamen vele geïnteresseerden samen om onder het genot van een drankje en een hapje de expositie te bekijken van couturier Irving Vorster, etalage stylingbureau Rich Art Design en display mannequins Rootstein.

Door hun creativiteit te bundelen hebben ze hun geheel eigen wereld gecreëerd, welke een grote inspiratiebron is. De door het World Fashion Centre beschikbaar gestelde ruimte is namelijk van een kale, witte ruimte omgetoverd naar een heuse ‘walk in closet’.

Eindredactrice Phia Baruch van de Couturekrant heeft de expositie op geheel eigen wijze geopend, met mooie woorden over het drietal. Na het heffen van het glas en een groot applaus werd de ruimte officieel geopend voor bezoekers. De Fashion Case is vanaf vrijdag 2 juli 2010 tot en met 27 augustus 2010 gratis te bezoeken. Bezoekers van het WFC kunnen er inspiratie op doen maar ook scholieren, kunstenaars, ontwerpers en anderen geïnteresseerden zijn zeer welkom. De expositie is te bekijken in het World Fashion Centre; Toren 2, etage 2, showroom 6. (2.02.06)