TOP

Okay Fashion & Jeans introduceert thuis passen

De Nederlandse kledingketen Okay Fashion & Jeans heeft een bijzondere tool bedacht in de strijd tegen webshops: klanten mogen in de winkel kleding uitzoeken en op hun gemak thuis passen voordat ze betalen.

Als antwoord op de opmars van webshops bedachten Jan Hendrik Niemeijer en Jan Strijker, eigenaar van Okay Fashion & Jeans het unieke thuispasservice concept ‘Thuis passen! Da’s okay’. Samen met het Leeuwarder reclamebureau ChannelUp hebben ze het concept neergezet. Klanten kunnen bijvoorbeeld bij twijfel, haast of geen zin artikelen uit de winkel meenemen om het thuis te passen eerst te hoeven betalen.

Risico 

Het risico dat kleding niet meer wordt terug gebracht, heeft de keten ingedekt. Alle kleding wordt bij de kassa gescand voordat het mee naar huis gaat en de klant laat zijn of haar gegevens achter, inclusief bankgegevens en een betaalmachtiging.  Wordt de kleding niet binnen twee dagen teruggebracht, dan wordt het bedrag automatisch geïncasseerd.

19 winkels

Okay Fashion & Jeans heeft 19 winkels in het noordoosten van Nederland.  De keten richt zich op mannen en vrouwen, met merken als No Excess, Vero Moda, Twinlife, Only, Jake Fischer, Il Dolce, edc by Esprit, Cars, LTB en Ichi.

 

Bekijk de video hier.