TOP

NZA staat op modebeurs CIFF in Kopenhagen

NZA staat in februari 2010 op de modebeurs CIFF in Kopenhagen. Met deze stap wil het Nederlandse modemerk de internationale expansie naar de Scandinavische landen kracht bij zetten.

NZA exportmanager Marcel Jansma legt uit waarom zij kiezen voor de beurs in Kopenhagen die van 11 tot en met 14 februari 2010 plaatsvindt. “Dit is een logisch gevolg van onze internationale expansie. Voor alle Scandinavische landen hebben we inmiddels een team van goed ingevoerde distributeurs gevonden, zodat de beursdeelname gelijk de launch zal zijn van al onze activiteiten daar. Wij hebben gekozen voor Terminal2 omdat dit naar ons gevoel het juiste en meest dynamische  platform is in Scandinavie. Het is een vrij nieuw concept binnen de CIFF en een verzamelplaats van alle toonaangevende en vooruitstrevende merken.” De eerste partner van NZA in Zweden wordt het warenhuis NK in Stockholm. Het merk krijgt hier vanaf januari 2010 een eigen corner.

NZA richt zich met zijn totaalcollecties voor mannen,vrouwen en kinderen op onafhankelijke retailers en warenhuizen in het midden en middenhoge prijssegment.