TOP

Nieuwe webshop Bulls & Birds bijna van start

Bulls & Birds is coming soon, zo is te lezen op de website. De nog te openen webwinkel Bulls & Birds is een initiatief van investeringsmaatschappij Axivate Capital, dat onlangs Neckermann.com overnam

Bulls & Birds zal haar producten gaan verzenden vanuit het Neckermann magazijn, en kan daardoor gebruikmaken van een bestaand logistiek netwerk. Meer dan dat delen Bulls en Birds en Neckermann volgens Andreas Ezinga, nieuwe algemeen directeur namens Axivate, niet. In Twinkle omschrijft hij Bulls & Birds als “een hoger gepositioneerd modeplatform dat qua branding helemaal losstaat van Neckermann.com”. Wat voor producten en merken de webwinkel gaat verkopen is nog niet bekend.

Teaser
Om de nieuwsgierigheid van het publiek te prikkelen, is Bulls & Birds alvast een internetcampagne gestart nog voordat de winkel werkelijk opengaat. Producten zijn nog niet te koop, maar het bedrijf is wel al te liken op Facebook en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Op de website staat een teasend introductiefilmpje over de nieuwe shop, hieronder te zien.