TOP

Nieuwe directeur bij Schiesser Nederland

André Gijtenbeek is met directe ingang benoemd tot Algemeen Directeur bij Schiesser International Nederland BV, onderdeel van Duitse bodyfashionproducent Schiesser AG. Hij gaat leiding geven aan de verkoop- en marketingorganisatie in Nederland vanuit het hoofdkantoor te Amersfoort.

André Gijtenbeek trad in 2000 bij Schiesser in dienst als medewerker Cliënt Services, een afdeling die hij later zou gaan leiden. Daarna werd hij achtereenvolgens Manager Cliënt Services Benelux en Marketing Manager. In december 2007 werd hij benoemd tot lid van het Management Team van Schiesser Nederland. André Gijtenbeek kan bouwen op bijna 10 jaar ervaring binnen het bedrijf en kennis van de bodyfashionbranche.

National Salesmanager Ricardo Lievense heeft na een dienstverband van bijna 3,5 jaar te kennen gegeven per eind januari 2010 zijn dienstverband bij Schiesser International Nederland BV te willen beëindigen. André Gijtenbeek betreurt het feit dat Ricardo heeft besloten zijn functie als Salesmanager neer te leggen. Hij heeft veel voor onze organisatie bereikt en betekend. We wensen hem dan ook alle succes toe in zijn nieuwe functie.

Over Schiesser
Schiesser AG is een toonaangevende Europese aanbieder van ondermode, nachtmode, lingerie, badmode, kinderbovenkleding en homewear. De kwalitatief hoogwaardige producten worden in Nederland onder de merknamen Schiesser en Uncover by Schiesser verkocht in het grootwinkelbedrijf (zoals V&D en Bijenkorf) via postorderbedrijven en via de speciaalzaak (bijv. Livera,Lindessa, Linchérie). Kijk voor meer informatie op www.schiesser.com