TOP

Nieuw glamourmerk voor meisjes: RebelQ op Just Kidz

Europa is een nieuw totaalconcept voor meisjes tussen 0 en 12 jaar rijker. Het gaat om het merk RebelQ dat glamour met gothic-elementen combineert voor een middensegmentsprijs. RebelQ is te zien op Just Kidz.

In elk meisje schuilt wel een ‘Rebel’ en een ‘Queen’, denkt Nancy Bakker van het gloednieuwe Nederlandse meisjesmerk RebelQ. Daarom is er bij het ontwerp van de 160 stijlen omvattende collectie aan beide typetjes gedacht. De collectie is gedetailleerd met glamourprints en gothic borduursels, maar zonder dat de draagbaarheid op het schoolplein in het geding komt.

Nancy Bakker gelooft heilig in het totaalconcept van kleding, tassen en andere accessoires: “Ik denk dat er bij winkeliers veel behoefte is aan goed verkoopbare sets. We zien bij de consument een hang naar glamour en luxe. Er zijn ook geen basics als effen maillots of leggings, maar alleen uitgewerkte stukken. Er is veel goud, zilver en stras. De jassen bevatten echt bont. Toch zit het prijsniveau in het middensegment. RebelQ heeft hiervoor een partner in Turkije gevonden.

Geen webshops
RebelQ gaat excpliciet niet aan webshops leveren. “We geloven in de kracht van de stenen winkel”, vertelt Nancy Bakker. Onze site zal alleen ingezet worden om een meidencommunity rond RebelQ te vormen. Alle verkoopactiviteiten leggen we bewust bij de winkelier.”

Modeshow in de Efteling voor Bengels abonnees
RebelQ is te zien op de kindermodevakbeurs Just Kidz op 10 en 11 januari 2010. Op 9 januari is er een vip-show in de Efteling. Hiervoor zijn 50 kaarten speciaal beschikbaar voor Bengels abonnees. Inschrijven voor deze show kan nog tot aanstaande vrijdag bij RebelQ.