TOP

Nieuw: Amsterdam Fashion Academy

The Amsterdam Fashion Academy is een nieuwe particuliere, internationale modeopleiding. De opzet van deze driejarige HBO-opleiding is gebaseerd op concept, techniek, theorie en onderzoek.

The Fashion Academy leidt studenten op tot ‘fashion designers, fashion intellectuals en fashion business people’. Het onderwijs van The Fashion Academy is gebaseerd op inhoud: theoretisch, conceptueel en technisch, met de focus op individueel talent. Er wordt samengewerkt met drie internationale universiteiten en het internationale docententeam bestaat uit professionals uit de internationale mode-industrie.

Samenwerkingen

De bacheloropleidingen Fashion Design en Fashion Intellectuals zijn samenwerkingen met Brighton University uit Engeland. Daarnaast zijn er onderwijsprogramma’s voor professionals die al in de modewereld werken en hun kennis graag willen uitbreiden of verdiepen, in samenwerking met Kent State University (Ohio, VS) en RMIT (Melbourne, Australië). Na het afronden van een van de opleidingen ontvangen studenten een diploma van de desbetreffende universiteit, in samenwerking met The Amsterdam Fashion Academy.

Start

De bacheloropleidingen starten in september 2013 en de programma’s voor professionals in februari 2013. Inschrijven kan sinds 1 december 2012.