TOP

Nelleke Mulder is Zakenvrouw van het Noorden

Nelleke Mulder van Image & Styling uit Sneek is dinsdagavond 13 oktober in gekozen tot Zakenvrouw van het Noorden in Martiniplaza in Groningen

De Friezin (op de foto tweede van links) liet haar concurrenten Femke Spiering uit Hoogeveen van ZorgZaak en Xandra Groenewold uit Groningen van Pro-Time achter zich. “Ik vind het een ontzettende eer dat ik gewonnen heb.”

Mulder
Mulder (51) is eigenaar van Image & Styling, een bedrijf dat adviezen verstrekt aan zowel mannen als vrouwen op het gebied van kleur en kleding. Ook helpt het bij personal shoppen en het verzorgt metamorfoses. “In deze tijd waarin iedereen zich afvraagt ‘hoe wil ik overkomen en wat wil ik doen?’, bieden wij een uniek concept, de grootste in Nederland in zijn soort op het gebied van uiterlijke presentatie”, aldus Mulder. “En dat sluit perfect aan bij het doel van deze verkiezing. Persoonlijk ben ik trots dat ik een jaar lang ambassadeur mag zijn voor het noorden, dat zoveel goede maar bescheiden topvrouwen te bieden heeft. De titel ‘Zakenvrouw van het Noorden’  is voor mij de kroon op velen jaren keihard en met passie werken!”

Textilia expert
Mulder is ook al jaren één van de Textilia experts. Algemeen hoofdredactrice Rosanne Loffeld van Textilia is erg blij met het nieuws. “Nelleke Mulder is een Textilia expert van het eerste uur en we zijn vanzelfsprekend heel erg trots op deze prestatie! Wij kennen Nelleke als een bevlogen ondernemer, met een uitstekend gevoel voor trends, verkoop- en presentatietechnieken. Bij haar is elk detail tot in de puntjes onder controle.”