TOP

Name It viert 25ste verjaardag

Vanaf juli tot en met december 2011 viert Name It feest in de winkels. Dat krijg je met een jublileum...

Komende maanden zijn er rond Name It veel verschillende aanbiedingen en acties in de winkels. Consumenten kunnen iedere maand sparen voor een nieuwe mini Louie, de Name It mascotte. Daarnaast maken klanten kans op 2,5 minuut gratis shoppen.

In 1986 werd Name It gelanceerd. Een te klein geproduceerde serie jeans leverde het moederbedrijf Bestseller de inspiratie voor het kinderlabel. De eerste echte speciaal voor kinderen geproduceerde kleren werden verkocht onder de naam Exit. De collectie was eerst alleen voor meisjes. In 1990 kreeg het label een complete jongenslijn. Na de introductie in Noorwegen was de tijd rijp om de markt wereldwijd te betreden. Ook in Nederland is de lancering van Name It dan een feit, al werd de naam pas in 2008 internationaal veranderd van Exit naar Name It. Recent volgden de Name It accessoires.

Inmiddels is het merk verkrijgbaar in 170 monobrandstores, heeft het label 1800 wholesaleklanten en wordt het label via de Bestseller webshop verkocht. De collectie is verkrijgbaar voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.