TOP

My Jewellery opent vierde winkel

Het Nederlandse modemerk My Jewellery opende begin mei een winkel in Arnhem. Het is de vierde winkel van het merk, dat vorig jaar begon met winkels openen om de beleving van het merk offline te brengen.

De nieuwste Maison My Jewellery, zoals de winkels van het merk worden genoemd, zit in een karakteristiek, historisch pand aan de Bakkerstraat in Arnhem. Sinds 2016 opent het merk winkels als ontmoetingsplek en als fysieke plek om de beleving rond My Jewellery optimaal over de brengen. De eerste winkel in het centrum van Den Bosch bleek een succes, waarna er datzelfde jaar ook winkels werden geopend in Utrecht en Breda.

My Jewellery Arnhem (3) My Jewellery Arnhem (6)

“Ik kan niet stilzitten. De avond na de opening in Breda in november ben ik verder gaan kijken naar uitbreiding”, vertelt oprichter en directeur Sharon Hilgers in een persbericht. “Ik viel al snel voor dit prachtige pand in Arnhem, een stad waar mijn hart ligt en waar ik als tiener ontzettend veel kwam.”

My Jewellery Arnhem (4) My Jewellery Arnhem (5) 

My Jewellery heeft voorkeur  voor unieke ‘urban’ panden in de specifieke, luxere winkelstraat waar ze klanten de service en beleving kan bieden. De winkels zijn niet alleen bedoeld als extra verkoopkanaal, maar ook voor het creëren van een sterkere band met de klant. Daarnaast zijn de fysieke winkels een servicepunt: zo kan er vanuit de boetiek worden besteld zonder verzendkosten en kunnen online retouren in de winkel worden ingeleverd. Naast de vier eigen winkels zijn er ook 250 verkooppunten die de collectie van het merk verkopen.My Jewellery Arnhem (9) My Jewellery Arnhem (1)

De 27-jarige Hilgers begon vijf jaar geleden vanuit Wijchen haar webshop met zelfgemaakte sieraden als hobby naast haar baan als docent Frans. My Jewellery had al snel een enorme online community (inmiddels zijn er meer dan 173.000 fans op Facebook en 73.00 volgers op Instagram). De eerste winkel in Den Bosch werd geopend als as test, maar vooral om meer beleving te creëren. “Want ik ben 100 procent pro-ecommerce, maar om mijn groei online te realiseren heb ik de inspiratie, feeling en beleving van een winkel nodig. Iedere keer zorgt een nieuwe boetiek voor een positieve injectie in ons online platform en bedrijf.”

My Jewellery Arnhem (8) My Jewellery Arnhem (7)