TOP

Modecenter Haus Paris mikt op Nederlandse inkopers kindermode

Na Pitti Bimbo Florence, maar voor Ciff Kids Kopenhagen, is er nog een gelegenheid om de nieuwe kindermodecollecties voor winter 2010 te bekijken. In het weekend van zaterdag 6 tot en met maandag 8 februari 2010 vinden in het mode-inkoopcentrum Haus Paris in Neuss voor de tweede keer de kindermode-inkoopdagen 'Step by Step' plaats.

Modecenter Haus Paris richt zich met de kindermode-inkoopdagen Step by Step op de Duitse regio Nordrhein-Westfalen, maar blijkt niet alleen interessant voor de Duitse markt. Tijdens vorige editie waren ook verschillende Nederlandse firma’s vertegenwoordigd.

Ten opzichte van afgelopen juli hebben zich zo’n twintig nieuwe exposanten gemeld. Net als bij de eerste Step by Step vertegenwoordigen zij internationale kindermodecollecties in het midden tot hoge segment. Het aantal exposanten bedraagt momenteel dertig. Zij vertegenwoordigen in totaal circa 150 collecties bedraagt afkomstig uit Duitsland, Denemarken, België, Nederland Italië en Frankrijk. Vanaf eind december is de complete lijst met deelnemers te vinden op de website van Haus Paris, onder nieuws.