TOP

Modeambassadeur Michael Barnaart van Bergen ontwerpt jurk met stadskaart

Michael Barnaart van Bergen heeft ter ere van zijn benoeming tot modeambassadeur van Den Haag een bijzonder jurkje ontworpen. De modeontwerper verwerkte in deze 'Robe de la Résidente' een oude kaart van het Haagse stadscentrum.

De Haagse wethouders Marieke Bolle (Cultuur en Financiën) en Henk Kool (Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie) benoemde de modeontwerper afgelopen vrijdag 19 februari tot modeambassadeur van Den Haag. De modeontwerper vierde dit met een bijzonder jurkje, de ‘Robe de la Résidente’. Uniek aspect aan dit gebreide jurkje is het feit dat er in het patroon een oude kaart van het Haagse stadscentrum is verwerkt.

Tweede Kamer
Door doelbewust te kiezen voor een elegant, knitwear jurkje, sluit deze exclusieve editie niet alleen aan op de reguliere collectie van de designer, maar leent het zich tevens voor veelzijdig gebruik. Zo worden de jurken van Barnaart van Bergen zowel in de Tweede Kamer, als op feestelijke premières of tijdens een zakenlunch gedragen. De ‘Robe de la Résidente’ is verkrijgbaar in een tweetal kleurcombinaties, te weten zwart-wolwit en donkerblauw-fuchsia, en zijn verkrijgbaar via de webshop van Michael Barnaart van Bergen: www.boutiqueonline.nl en Maison de Bonneterie in Den Haag.

Wij volgden de modeontwerper tijdens de Amsterdam International Fashion Week. Lees hier meer over Barnaart van Bergen. Of bekijk zijn show.