TOP

Mode Marché op Amsterdam Fashion Week (AIFW)

Het Rotterdamse shopping evenement Mode Marché maakt een uitstapje naar Amsterdam. De zevende editie vindt plaats tijdens de Amsterdam International Fashion Week.

Esme Umarella, één van de twee breinen achter het concept Mode Marché: “We zijn al vaker benaderd door de Amsterdam Fashion Week, maar we vonden het altijd een puur Rotterdams initiatief. Toen zijn we toch maar een keer rond de tafel gaan zitten met de organisatie van de AIFW en daar is een hele leuke samenwerking uit voort gekomen.”

Mode Marché zal de samples op zaterdag 30 januari in de Zuiveringshal Oost op het Westergasterrein presenteren. Ook wordt de expositie van Rotterdamse ontwerpers ‘Made in Rotterdam with love’ aan het evenement gekoppeld. “De reacties zijn tot nu toe heel erg positief, er is erg veel belangstelling in Amsterdam. Het maakt namelijk niet uit dat het een Rotterdams initiatief is. Er is altijd interesse voor leuke, nieuwe en bijzondere ontwerpen, waar vandaan dan ook”, aldus Umarella.

Mode Marché is een initiatief van Esme Umarella en Joost van Gorsel. Tijdens deze laagdrempelige stock sample sale kunnen jonge en gevestigde ontwerpers hun kleding, accessoires, stoffen en monstercollecties verkopen aan modeliefhebbers.

Wil je een uurtje eerder over Mode Marché  kunnen struinen en met een goed gevulde goodie bag naar huis? Klik dan hier om kans te maken op twee VIP-kaartjes.