TOP

Miele organiseert modeshow

Witgoedfabrikant Miele presenteert begin oktober het mode-event Miele Catwalk voor modeliefhebbers. Hoogtepunt is de modeshow van Mart Visser.

Het Miele Catwalk Event is op 4, 7 en 8 oktober 2010 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Hoogtepunt is de coutureshow van couturier Mart Visser. Daarnaast is er een modeshow met de najaarscollectie van diverse merken, waaronder IKKS, Dyrberg Kern, Mads Norgaard, Marie Jo en Essentiel. De avond wordt gepresenteerd door Fabiënne de Vries en als afsluiter is er een afterparty. Kaarten zijn te bestellen via de speciale website van het Miele Catwalk Event en kosten €49,50 per stuk. De show van 4 oktober is al volgeboekt.

Workshops

Naast dit fashion event organiseert Miele begin november ook zes Dress & Impress workshops. Deze workshops worden in het Miele Inspirience Centre te Vianen gehouden door een team van professionals, zoals Gerrit Oldenburg (catwalkcoach van oa Mart Visser) en imagostylist Dyanne Beekman. Verder is er een workshop met was- en droogadviezen.