TOP

Matinique kledingsponsor van Waylon

Matinique sponsort dit seizoen de kleding van zanger Waylon die onlangs een platencontract tekende bij Motown. Het Deense modemerk verzorgt de kleding voor zijn optredens, fotoshoots en videoclips.

“Ik vond Matinique altijd al een heel mooi merk, het past goed bij me. Het is stoer en sophisticated. Mijn imago en styling zijn natuurlijk heel belangrijk. Het is fijn om met een merk als Matinique samen te werken”, aldus Waylon. Dat mode belangrijk voor hem is, bewijst zijn nominatie door Esquire’s Best Dressed Men 2009.

Waylon maakte zijn doorbraak met het nummer ‘Wicked Way’. Al vanaf heel jong heeft Waylon grote interesse voor muziek. Zijn vader was grote fan van de Amerikaanse country zanger Waylon Jennings. Niet veel later deed de kleine Waylon een perfect imitatie op zijn kindergitaar. Waylon werd door Waylon Jennings uitgenodigd om onderdeel uit te maken van zijn eigen tour op Amerikaanse bodem. Helaas overleed Waylon Jennings aan de gevolgen van suikerziekte op 13 februari 2002. Zijn gitaar werd aan Waylon gedoneerd. Het was voor Waylon duidelijk; hij zou de muziek van Waylon door laten leven. Zijn artiestennaam Waylon was geboren.