TOP

Mannenmodebeurs Man&zo trekt meer bezoekers

De gezamelijke beurs van Euretco en Intres, Man&zo, vond 6 en 7 augustus weer plaats in Brandboxx Almere. Het bezoekersaantal steeg deze editie naar ruim 300.

Op deze editie van Man&zo waren ruim 45 merken aanwezig, waaronder R.B. Boston, British Indigo, Carl Gross en nieuwkomers waaronder Mason’s en A Fish Named Fred. Accountmanager Men Euretco, Eric van Mullem blikt terug: “De beurs is met ruim 300 bezoekers nog nooit zo druk bezocht. Het is duidelijk dat mensen meer dan voorheen op zoek zijn naar iets nieuws.” Salesmanager van Mason, Maxim Koevoets vult aan: “Retailers hebben op dit moment een duidelijke behoefte aan productspecialisten. Mason’s is een Italiaans merk dat productspecialist is op het gebied van broeken en chino’s.”

Vandaag, maandag 13 augustus en morgen vindt Vrouw&zo en Jas&zo plaats in Brandboxx Almere. Ruime 40 merken presenteren hier de voorjaars- en zomercollecties van 2013, waaronder nieuwkomers Isabell Schmitt, NED en Vila Joy. De vrouwen- en mannenmodebeurs zijn uitsluitend toegangkelijk voor leden van de retailorganisaties Intres en Euretco.