TOP

Lindsay Lohan werkt niet mee aan Ungaro collectie

Lindsay Lohan heeft niet meegewerkt aan de nieuwe collectie van het Franse modehuis Ungaro. De Spaanse ontwerpster Estrella Archs toonde maandag haar collectie zonder Lohan. Vorig jaar werd de nieuwe modecollectie van de Amerikaanse actrice tijdens de Fashion Week in Parijs al tot op het bot afgekraakt

“Deze keer heeft Lindsay Lohan geen enkele invloed gehad op de collectie”, liet Asim Abdullah, eigenaar van Ungaro, weten.

Emanuel Ungaro en Lindsay Lohan
De samenwerking tussen Emanuel Ungaro en Lindsay Lohan heeft veel stof doen opwaaien. Ungaro was niet te spreken over de eerste (en enige) collectie van Lohan. Ungaro noemde het zelfs een ramp en ook de pers was niet te spreken over de collectie en vond de collectie een schande. De kleding was te kort, te bloot en veel te roze. De designer in de dop moest het na afloop doen met een mager applausje van het publiek.

Vorig jaar werd de Amerikaanse actrice nog benoemd tot ‘artistiek adviseur’. Het modehuis Ungaro huurde de actrice in, omdat haar stijl een jongere generatie zou aanspreken. Het is nog niet bekend of de band tussen Lohan en Ungaro defintief is verbroken.