TOP

Kruimel in Putten opent kinderwinkel Kids on 49

De baby- en kleuterkledingwinkel Kruimel in Putten heeft een tweede winkel geopend in die plaats. Kids on 49 is bedoeld voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Eigenares Anita Buter die ooit startte als kindermodewebwinkel.

Eigenares Anita Buter (41) van de baby- en kleuterkledingzaak Kruimel vertelt waarom ze een tweede winkel voor oudere kinderen opende: “We kregen veel vraag naar de grotere maten voor de kinderen vanaf twee tot dertien jaar. Toen er een geschikt pand aan de overkant van de straat vrijkwam, heb ik mijn kans gegrepen om aan die vraag te voldoen.”

Anita Buter startte haar loopbaan in het kindermodesegment met een internetwinkel in kinderkleding. Dat liep zo goed dat ze haar eerste stenen winkel ‘Kruimel’ opende. Sinds half oktober 2009 is daar Kids on 49 bijgekomen. Je vindt er de sportievere merken als Gaastra, McGregor, Esprit en Pom Pom, maar ook Bomba en Mim-Pi voor het meisje-meisje. In het voorjaar komt daar badkleding bij voor jongens en meisjes en in de toekomst misschien accessoires als tassen en schoenen. De vijf verkoopsters zullen wisselen tussen de twee winkels.