TOP

Kindermodebeurs Playtime Parijs groeit

Van zaterdag 30 januari tot en met maandag 1 februari 2010 vindt de Franse kindermodevakbeurs Playtime plaats in het Parc Floral in Parijs. Het aanbod is weer groter dan vorige editie.

De kindermodebeurs Playtime in Parijs staat bekend om z’n hoogwaardige aanbod en doet qua sfeer wel een beetjes denken aan de Kleine Fabriek, zij het dat er natuurlijk veel meer Franse merken te bekijken zijn. Voor komende editie zag de organisatie kans het beursaanbod te vergroten met 30 labels naar 250. Daarmee haalt Playtime nog net niet de omvang van Kleine Fabriek, maar kun je de beurs wel rekenen tot de aanraders, zeker als je meer wilt zien van het Frans getinte aanbod. Playtime heeft tegelijk een nieuwe indeling aangekondigd om de beurs overzichtelijker te maken. De nieuwe lables versterken het aanbod van meubels, decoratie, accessoires, ecologische mode en zwangerschapskleding.

Goed doel
Bovendien is er een sociaal project aangekondigd, waarbij bezoekers monsters en onverkochte restanten kunnen meebrengen. Deze worden gedoneerd aan het Rode Kruis.

De zomereditie trok bijna 1300 bezoekers.