TOP

Max Fashion Labels presenteert jeanslabel Blue Effect

Het kindermodeagentschap Max Fashion Labels, bekend van de Deense merken Costbart en Minymo vertegenwoordigt sinds dit seizoen ook het kinderjeanslabel Blue Effect.

De collectie van Blue Effect bestaat uit drie lijnen. Er is een noos-programma waaruit 365 dagen per jaar los per maat uit voorraad geleverd kan worden. Daarnaast is er de Fashion-lijn met actuele stijlen en wassingen. Ook deze lijn is uit voorraad leverbaar. Ten slotte omvat de collectie van Blue Effect de lijn Selected Fashion. Hier gaat het om de laatste trends, modellen en wassingen die binnen een maand na bestelling in de winkel kunnen liggen. De collectie loopt van maat 98 tot en met 176 en is verkrijgbaar in drie pasvormen: Slim-fit, Normaal, Easy-fit/wijd (speciaal voor stevige kinderen).

Bij het Never Out of Stock systeem van Blue Effect moet je rekenen op een levertijd van ongeveer een week. Er is geen minimale afname. Je kunt per maat en per stuk bestellen. De collectie wordt in Turkije geproduceerd en richt zich op het lage prijssegment. 

Blue Effect is verkrijgbaar bij Robert van Susteren van Max Fashion Labels. Op zijn website vind je meer informatie.