TOP

Jeans: wat zijn de bestsellers bij Streakers in Schoonhoven?

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? “De Skinny Fredo jeans van Antony Morato heeft de juiste pasvorm”, zegt Marcel Teeuwen, eigenaar van Streakers in Schoonhoven.

“De Skinny Fredo jeans van Antony Morato (79,90 euro) heeft een up-to-date pasvorm die op dit moment erg populair is”, vertelt Marcel Teeuwen, eigenaar van Streakers in Schoonhoven, als we hem bellen om te vragen naar de bestsellers. “Het is een skinny model met een mooie wassing. Ik verkoop de jeans in meerdere kleuren. Naast A. Morato doet Pepe Jeans het ook goed. Het merk heeft een compleet pasvormpakket en goede prijs-kwaliteitverhouding in zowel in de basismodellen als in de ’73 Heritage collectie’”.

Bestsellers
Elvine is een heel sterk merk en dat wordt alleen maar groter en beter”, vervolgt Teeuwen. “Het is een stabiel merk en de doorverkoop loopt erg goed. De mannenjassen worden goed verkocht. Het zijn functionele waterdichte jassen met een hip model. De mannen gaan toch altijd wel voor iets praktisch. Komende winter ga ik ook de vrouwenjassen verkopen. De prijzen variëren tussen de 130 en 160 euro. Daarnaast is een Kultivate een goed merk bij de mannen en Catwalk Junkie voor de vrouwen. Ook Eden Schwartz en Meltin’ Pot beginnen langzaam op te komen.”

Tegenvallers
“De Met Jeans voor vrouwen heb ik uit de collectie gehaald. De pasvorm was erg moeilijk: te laag en te strak. Hoge-taillebroeken gaan ook minder goed dan ik had ingeschat. Het is denk ik nog iets te vroeg. Ik verwacht dat de broeken in het najaar beter verkocht gaan worden. Ook My Brand verkoopt momenteel niet zo goed. Dat merk heeft echt een specifieke stijl met veel printjes en steentjes. Vorig seizoen liep het aardig, maar nu even niet.”

Service
“Ik ben wel positief gestemd over het seizoen. Er wordt al twee seizoenen gepiept over de crisis en de dreiging van internet. We hebben nu gewoon geluk met het mooie weer en ik merk een betere sfeer dit seizoen. We zijn ook verhuisd naar een grotere winkel en dat verloopt allemaal goed. De crisis is niet niks, maar ook internet is een grote dreiging. Consumenten worden steeds meer verwend dus goede service verlenen in de winkel is heel belangrijk. Daardoor hoop je toch dat mensen terugkomen. Wij werken ook met een klantenpas. Bij de vaste klanten werkt dat erg goed. Je merkt dat mensen toch geïnteresseerd zijn in sparen.”

Streakers
Dam 4a
2871 CS Schoonhoven
0182-384177