TOP

Jeans: wat zijn de bestsellers bij Peacock Casuals in Den Bosch?*

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen maand? “De grijze slimfit jeans van het merk Denham is onder de mannen erg populair”, zegt Bas Smits, eigenaar van Peacock Casuals in Den Bosch.

“Voor de vrouwen doen de jassen van Giamaco het erg goed”, vertelt Bas Smits, eigenaar van Peacock Casuals in Den Bosch. “Dit zijn wat langere jassen in verschillende donkere kleuren. Het model is erg populair door de vrouwelijke uitstraling, slanke snede en de ‘fake fur’-bontkraag. De jassen zijn gemaakt van nylon en kosten 199,95 euro.“

Winterjassen

“Door het relatief warme weer verkopen we nog niet echt veel winterjassen. Grote winkelketens stimuleren de verkoop door het hele jaar sale te houden. Wij zijn een kleinere winkel, als we nu al beginnen met afprijzen dan maken we onze markt kapot. “

Stoer en clean

“Onze mannelijke klanten houden van een slim fit pasvorm met stretch. Dit is nou net het model van onze bestseller: de grijze jeans van Denham. De broek heeft een stoere en cleane uitstraling en kost ongeveer 185 euro.”

Online platforms

Peacock Casuals heeft geen webwinkel, maar maakt wel gebruik van online platforms Miinto.nl en Winkelstraat.nl. Klanten door heel  Nederland doen online bestellingen bij de winkel. “Een nadeel is dat een deel van de prijs van een verkocht artikel naar de webshop gaat. We willen wel onze eigen webshop beginnen, maar we beschikken niet over de financiële kracht”, vertelt Smits.

Peacock Casuals
Helftheuvelpassage 2
5224 AP ‘s-Hertogenbosch
www.peacockcasuals.nl