TOP

Jeans: wat zijn de bestsellers bij Bergmans Jeanshouse in Bergeijk?

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen maand? “De gekleurde chino’s van No Excess”, zegt John Bergmans, eigenaar van Bergmans Jeanshouse in Bergeijk.

John Bergmans: “Bij de mannen verkopen we veel broeken van Cars, LTB, Jack & Jones en Petrol. Maar vooral de chino’s van No Excess (€59,95) gaan de laatste tijd hard. Het zijn leuke, gekleurde broekjes die door de jeugd maar ook door wat oudere heren worden dragen. Daarnaast zijn ze stretch en wie vindt dat nou niet fijn.”

“De iets hogere heupbroeken van LTB (€69,95) lopen bij de vrouwen heel goed. Dat is een broek die altijd wel loopt – zowel in de winter als in de zomer – omdat ze ieder seizoen weer nieuwe kleuren hebben. Daarmee blijven ze on-trend. De zakken zijn mooi afgewerkt, ze zijn hip en er zijn verschillende wassingen van te koop.””

“We verkopen de laatste tijd ook steeds meer shirts met lange mouwen. Je merkt echt dat de winter eraan komt. Vooral nu de zomer zo wispelturig is. Je merkt dat mensen al vroeg in het seizoen binnen komen voor winterkleding.”

 

“Ik denk dat Bergmans Jeanshouse zich onderscheidt van andere zaken door het grote assortiment aan spijkerbroeken. We hebben een enorme broekenwand met alle verschillende lengtematen, van extra lang tot extra kort. Omdat we zo een grote hoeveelheid broeken hebben, blijven we onze klant op dit gebied ook helpen. Anders kunnen ze er waarschijnlijk geen wegwijs uit worden.”

 

“Vroeger verkochten we ook kinderkleding maar op een gegeven moment hebben we die afdeling weg moeten doen. We moesten de damesafdeling uitbreiden en dat konden we alleen maar doen door de kinderafdeling te schrappen.”

Bergmans Jeanshouse
Eijkereind 54
5571ED, Bergeijk
0497-571272