TOP

Jeans bij WE van AMFI studenten

WE Fashion gaf enige tijd geleden tweedejaarsstudenten van het AMFI (Amsterdam Fashion Institute) de opdracht een jeans te ontwerpen. De winnende modellen van Georgia Havekotte en Kurtwood Scott hangen nu in 18 geselecteerde WE-filialen.

WE Fashion vond de authentieke look van de winnende ontwerpen van Georgia Havekotte en Kurtwood Scott perfect aansluiten bij het huidige vintage jeansthema van de keten. De twee modellen zijn in productie genomen en worden sinds 22 maart in geselecteerde winkels van WE verkocht onder het label ‘Created by… for WE’ voor €69,95. Van elk model is er een mannen- en een vrouwenversie. De jeans liggen bij 18 geselecteerde WE Stores in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De winnende jeans worden van 22 maart tot en met 23 april ook geëxposeerd in de By AMFI Statement Store op Spui 23 in Amsterdam.

Op de weblog van Georgia Havekotte lees je meer over de beginnende ontwerpster en kun je het hele proces van de WE wedstrijd lezen én zien, inclusief foto’s van de bijbehorende trip naar de denimfabriek in Turkije.