TOP

Bestseller jeans, Linn uit Zwolle

Ook benieuwd wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met jeanswinkel Linn in Zwolle.

De bestseller van Linda Visch, eigenaresse van Linn in Zwolle, is momenteel de Body SS van Met Jeans. “Het is een skinny jeans, maar met een breed pasbereik. Hij zit van maat 25 tot maat 32 mooi. Daarom verkopen we hem ook zo goed. Niet alleen de jonge meiden kopen hem, maar bijvoorbeeld ook dertigers. De jeans hebben leuke details, met mooie labels op de achterkant, drukknopen, glitters en kettinkjes. Heel uitgewerkt. Eigenlijk doet deze jeans het altijd goed: het is al twee jaar onze topper. Hij is er in verschillende wassingen met prijzen tussen €109 en €149. Sommige wassingen kunnen we uit voorraad nabestellen, dat is wel fijn.”

 

Linn
Diezerstraat 118
8011RL Zwolle
www.linnfashion.nl

Merken: oa. Circle of Trust, Dept, Diesel, Fornarina, Indian Rose, Lotus Jeans, Met Jeans, Miss Sixty, Nolita en Phard (alleen dameskleding)

 

Wil jij ook met je bestseller van de week in de jeansnieuwsbrief van Textilia? Stuur een e-mail naar r.kwaak@mybusinessmedia.nl!