TOP

Inkooptip vrouwenmode 2015-2016: sneakers *

Het modebeeld voor vrouwen grijpt terug naar chique klassiekers als mannenpantalons, klokkende rokken en bontjassen. Deze kunnen casual worden gestyled met sneakers en een sweater.

Keurige pantalons, stijlvolle rokjes, vrouwelijke jurkjes: ze worden allemaal gedragen met sneakers. Zelfs supervrouwelijk premiummerken presenteren sneakers onder chique outfits en ook op de catwalks was de sneaker een veel gezien item. Vaak wel in vrouwelijke kleuren, prints en materialen: ‘meisjeskleuren’ als roze en paars, in glanzend metallic en met panter- of bloemenprints.

Trend sneakers

Foto: Baker Bridge

trend sneakers

Foto: Comma

Trend sneakers

Foto: Atelier Gardeur


Meer trends? Bezoek de Trenddag!

Op 11 mei organiseert Textilia de Trenddag. Bekende trendwatchers als Christine Boland (vrouwenmode), Jan Agelink (Jeans & Sportfashion) en Els van Son (schoenenmode) belichten de trends voor zomer 2016. Door inspirerend beeld en geluid, samengevat in verschillende kleurrijke presentaties, word je op nieuwe ideeën gebracht en ga je met een frisse blik het nieuwe inkoopseizoen tegemoet. Dierentuin Artis in Amsterdam vormt het decor van deze Trenddag. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en Artis is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Tot 12 april ontvang je €20,- vroegboekkorting! 

info-icoon