TOP

Hunkemöller opent flagship in Den Bosch

Hunkemöller, Europa's grootste lingeriespecialist, lanceerde in 2010 het nieuwe winkelconcept in Rotterdam. Daarna volgde Amsterdam en nu is de eer aan Den Bosch.

In lijn met de nieuwe huisstijl van de lingerieketen, is het kleurgebruik in de nieuwe winkel zwart, wit, grijs en roze. Het strakke logo kreeg op de plek van het trema een strikje, geinspireerd op het strikje dat je op bijna elke beha vindt.

Voor het design van de winkel nam Hunkemöller een hotel als uitgangspunt. De entree van de winkel heeft de uitstraling van een hotellobby. De nieuwste items worden gepresenteerd aan een wand van opgestapelde, open koffers en de presentatietafels lijken op het ontbijtbuffet. Een TV scherm toont non-stop het laatste mode- en lingerienieuws en ook het direct bestellen vanuit de webshop op Ipads is mogelijk. Een extra service voor de klant zijn de speciale scanners, waarbij de digitale membercard vanaf je smartphone gescand kan worden.

De paskamers zien eruit alsof je een hotelgang in loopt en elke paskamer voorzien van een ‘Do not disturb’ of ‘Assistence needed’ deurhanger.

Adres:
Hunkemöller
Markt 73, 5211 JX Den Bosch