TOP

Hoe flexibel bent u met uw huidige winkelverlichting?

De vakantie is achter de rug. De opruiming is voorbij en de nieuwste herfstmode hangt in de rekken. Uw klanten krijgen stilaan weer oog voor de nieuwste najaarstrends. Maar heeft u ook oog voor de verlichting? Want het leggen van accenten met verlichting kan er voor zorgen dat uw topproducten letterlijk in de spotlights staan!

Door gebruik te maken van richtbare spots die u kunt draaien, bent u veel flexibeler met het leggen van dergelijke accenten. Een mooie presentatietafel met daarop lekkere warme truien? Aanlichten die truien! Ze trekken de klant als een magneet naar de tafel toe! U zult zien dat u meer truien verkoopt.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor de overige kleding die in de rekken hangt. Door gericht te belichten, kunt u veel meer resultaat behalen! Maak gebruik van flexibele verlichting en pas op die manier de winkelverlichting aan uw wensen aan!

Nog teveel ondernemers verlichten hun winkelvloer in plaats van de producten. Niet doen! U doet daarmee uw product, uw klant en uiteindelijk uzelf tekort. We adviseren u altijd een lichtadviseur in te schakelen om uw verlichting te optimaliseren en maximaal resultaat te behalen. U bent dan helemaal klaar voor het komend seizoen. Laat die herfst maar komen!