TOP

Hans Ubbink publiceert achtste VakantieDoeboek

Hij is er weer: het Hu.man Holidays VakantieDoeboek van Hans Ubbink. De succesvolle boekenreeks van ontwerper verschijnt in het voorjaar van 2010 voor de achtste keer. Deze zomer ligt de focus op ouderwetse en nieuwerwetse spelletjes.

Het boek staat vol met puzzels, fotoverslagen, verhalen en recepten uit de vakantiemoestuin. Maar ook een aantal inspirerende bijdragen van verschillende bekende Nederlandse namen, zoals Sacha de Boer, Mirella van Markus, Merel Roze, Jeroen Siebelink en Robert Vuijsje. Zij doen een boekje open over hun favoriete vakantieplekken, vrijetijds-ervaringen en andere onvergetelijke momenten.

Daarnaast zet de hele familie Chabot zich in met als resultaat de bijlage ‘Chabot & Figli’. Richard Draaijer verzorgt een ‘teken je buurvrouw/man in bikini’-vakantietekencursus, Jan Mulder deelt op geheel eigen wijze zijn gedachten over ‘het mooiste meisje van de klas’ tijdens een reisje naar Zuid-Afrika en sportjournalist Marcel Rözer beschrijft hoe hij in Moskou tussen de hoeren belandt.

Het Hu.man Holidays Vakantiedoeboek # 8 is verkrijgbaar via internet op http://www.humanholidays.com en ligt vanaf mei 2010 bij de betere boekhandel.

Het kost 18,95 euro.