TOP

Gobbledygook presenteert inspiratieboekje op Kleine Fabriek

De kredietcrisis houdt ook kinderen bezig ontdekte Chris van Veldhuizen van Gobbledygook. Alleen vinden ze wel dat volwassenen het allemaal veel te somber opnemen.

Daarmee was het thema ‘Make sunshine your daily life routine’ voor de zomercollectie 2010 van Gobbledygook geboren. Volgens de kinderen moest er ook een positief boekje komen. Dat liet Van Veldhuizen maken door derdejaars studenten Fashion & Branding van het Amsterdam Fashion Institute.

De studenten startten met de inventarisatie van relevante trends die spelen voor kinderkledingzaken. Daarna startten ze met de uitwerking ervan tot inspirerende oplossingen en ideeën. Dit alles is met beeld ondersteund, zodat er een leuk, positief en inspirerend boekje ontstond in woord én beeld. 

Het boekje zal op zondag 5 en maandag 6 juli 2009 in de stand van Gobbledygook gepresenteerd worden aan bezoekers van de beurs. De overhandiging van het ‘eerste exemplaar’ van het boekje aan het Bengels-kindermodeteam Monique van Hövell tot Westerflier (sales) en Eva Guldemond (redactie) zal plaatvinden op zondag 5 juli om 14.00uur in de stand van Gobbledygook op de Kleine Fabriek.  

Klik hier voor meer nieuws over Kleine Fabriek zomer 2009.