TOP

Cars Jeans is terug op modebeurs Just Kidz

Het jeansabel Cars is een van de nieuwe merken op de kindervakbeurs Just Kidz in het WFC. Cars had al eerder meegedaan aan Just Kidz en besloot na twee seizoenen afwezigheid weer aanwezig te zijn.

“De reden voor deelname aan Just Kidz is dat klanten ons er heel vaak naar vroegen en omdat we het heel belangrijk vinden dat de klant de collectie in z’n totaliteit ziet”, vertelt Jorrit Visje van Cars.

De Little Cars collectie voor zomer 2010 is uitgesplitst in een eigentijdse lijn voor de allerkleinsten en een uitgebreide denim- en topscollectie voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Daarbinnen is er een breed assortiment aan actuele modellen, materialen en kleuren verkrijgbaar met een goede pasvorm. Zowel voor jongens als meisjes zijn er uiteenlopende modellen in verschillende wassingen en finishes. Vrolijke, kleurrijke labels en speelse accessoires maken de Cars-collectie compleet. Sinds drie seizoenen bevat de collectie ondergoed die stoer boven de jeansband gedragen kan worden. Bij dit alles is steeds gelet op een commerciële prijsstelling.

Andere nieuwe labels op Just Kidz zijn: Stanbi, Chiri, World of Kidz, Mini, Mix, Rebus, Zegno & Memo, Top Five jeans, Schuss, Ningnang, Maybee, Rebus, to be too, LT-01, Lef, D-Xel, Crush.