TOP

Girls and Boys Alkmaar opent etage Tommy Hilfiger

De Alkmaarse kindermodewinkel Girls and Boys heeft sinds 1 februari 2012 de hele eerste verdieping ingericht met de kindercollectie van het lifestylelabel Tommy Hilfiger.

De Tommy Hilfiger-afdeling van Girls and Boys telt 90 vierkante meter en werd door het visual merchandising team van Tommy Hilfiger omgetoverd in een ware Tommy Hilfiger beleving. “Het resultaat mag er zijn”, aldus Marloes Bakker van Girls and Boys, “je waant je in een heuse Tommy wereld als je de trap op bent. De eerste reacties van klanten zijn veelbelovend.”

Girls and Boys kidsfashion verkoopt Tommy Hilfiger al vanaf het moment dat het op de markt verscheen. “We hebben altijd een goede samenwerking gehad. Daarom is dit idee ontstaan”, vertelt Marloes. Sinds de overname door Marloes Bakker in 2007 heeft kindermodewinkel Girls and Boys zich behoorlijk ontwikkeld. Drie jaar geleden nog vond een flinke verbouwing plaats. De Tommy-verdieping is gebaseerd op een shop in shop-concept. “We hebben ons eigen meubilair gebruikt, maar voor het beste resultaat, delen we de cijfers tot op artikelniveau.”