TOP

Genomineerden Glammy Awards bekend

Wat is het lekkerste parfum en welke Nederlandse bekende vrouw wordt Woman of the Year? Dat ontdekken we als op 3 juni voor het eerste de Glammy Awards worden uitgereikt, een samenwerking tussen magazine Glamour en parfumerie Ici Paris XL.

De Glammy Awards worden op 3 juni uitgereikt, tot die tijd kunnen consumenten via de speciale website stemmen op hun favoriete parfum, beautyproduct of bekende Nederlandse. De genomineerden zijn inmiddels bekend, maar via de wildcard mogen er ook willekeurige favorieten worden ingezonden.

 

Genomineerd voor Woman of the year zijn Bracha van Doesburgh, Hanna Verboom, Ilse de Lange, Carice van Houten, Anouk, Sophie Hilbrand, Katja Schuurman, Fatima Moreira de Melo, Georgina Verbaan en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Daarnaast zijn er ook internationale Beauty Personality genomineerd, vanwege hun bijdrage in een beautycampagne. Denk aan Gwyneth Paltrow voor Esthée Lauder Pleasures, Beyoncé voor Armani Diamonds, onze eigen Doutzen Kroes voor L’ Oréal Paris en Kate Moss voor Velvet Hour.

Voor het favoriete vrouwenparfum zijn Sun Women van Jil Sander, Nina van Nina Ricci, Angel van Thierry Mugler, MaDame van Jean Paul Gaultier en Magnifique van Lancôme in de race. Kijk voor de genomineerde mannenparfums en beautyproducten op http://www.glammyawards.nl

 

Textilia kan niet wachten op de modevertaling van dit event. Welk model jeans is favoriet, wie had het mooiste jurkje in de collectie, wie gaf de beste show en welk modemerk maakte de beste campagne?