TOP

G-Star opent grootste winkel in Shanghai

Jeansmerk G-Star opende op 12 december zijn grootste flagshipstore tot nu toe in Shanghai. Het is de tweede winkel van het Nederlandse jeansmerk in de Chinese stad.

De opening van de nieuwste G-Star winkel in Shanghai werd verricht door hoofdontwerper Pierre Morisset en de Chinese actrice Cecilia Cheung. Verder was er tijdens de opening in de winkel een G-Star pop-up show te zien met het Chinese model Song Shan Shan. Ook de minitentoonstelling Raw Art Series, met ontwerpen in denim, was in de winkel te bekijken door het publiek.

Grootste

De flagshipstore in Shanghai telt 750 vierkante meter en is daarmee de grootste winkel wereldwijd van G-Star. De winkel telt twee verdiepingen, plus een extra verdieping om in de toekomst te kunnen gebruiken als showroom. Zowel de mannen- als vrouwencollectie zijn in de nieuwe winkel te koop, de schoenenlijn heeft een eigen domein van 25 vierkante meter.    

Staal, beton en eiken

Zoals bij alle G-Star winkels is het interieur ontworpen door G-Stars eigen 3D Design and Development Department, met veel staal, beton en eiken. In het oog springend in de nieuwe winkel is de grote jeanswand die maar liefst elf meter hoog is en langs alle verdiepingen loopt.