TOP

Frans Molenaar showt wintercollectie 2012-2013

Frans Molenaar presenteerde zondagmiddag 16 september zijn najaars- en wintercollectie voor 2012 in de Spiegelzaal van het Amstelhotel in Amsterdam, zijn 94e couturecollectie alweer.
Naast het klassieke zwart en wit was er in deze collectie veel ruimte voor veel grijs, of zwart/wit geweven stoffen. Een terugkerend element was de brede ceintuur met voorop grote strik. Verder waren er veel pantalons in de collectie terug te zien, vrijwel zonder uitzondering uitgevoerd met een opgezette naad in licht afwijkende kleuren. Een item dat je ook veel terugzag onder de jasjes was de zwarte coltrui.

Ook de neontrend is niet aan Molenaar voorbijgegaan. Een hele serie van felgekleurde mantelpakjes in geel, blauw, groen en roze kwam voorbij. Nog bonter was een donker mantelpakje met neon polkadots in verschillende kleuren met als opgespelde versiering gekleurde ‘wuppies’. 


De finale bestond uit een serie elegante zwarte avondjurken en uiteraard een bruidegom. Na de show werd de middag traditiegetrouw afgesloten met een borrel mét bitterballen.