TOP

Cursus: Optimaliseer jouw bannercampagne van Ewald Verhoog

Tijdens deze cursus vertelt Ewald Verhoog (conversie-specialist en dialoogmarketeer) jou meer over het genereren van omzet via jouw banner. Aan de hand van een praktisch stappenplan worden effectieve manieren toegelicht.

We zoeken allemaal op internet via verschillende zoekmachines. Jouw bedrijf moet online zichtbaar zijn. Dat kan op verschillende manieren. In eerste instantie via een website, maar ook via social media en bijvoorbeeld door banners. Je kunt jouw online zichtbaarheid door middel van banners vergroten, maar je wilt ook dat de gespendeerde marketingeuro die je hebt besteed aan het opzetten van een bannercampagne iets oplevert. Kortom je wilt omzet genereren via jouw banner. Hoe je dit op de meest effectieve manier doet, leer je in de cursus Optimaliseer uw bannercampagne.

Met deze cursus kun je aan de hand van een praktisch stappenplan spectaculaire verbeteringen aanbrengen in jouw bannercampagnes. De focus ligt hierbij op het verbeteren van de ‘landingpage’.

De volgende onderwerpen komen hierbij terug:

  • Conversietheorie;
  • A/B Testing;
  • Campagneflows;
  • Verleidingsarchitectuur, persona (van bekende serie Sex & the City);
  • Stappenplan;
  • Verbetering van je eigen ( liefst van tevoren ingeleverde) bannercampagne.

Praktische informatie
Datum: maandag 29 oktober 2012
Tijd:  van 09:30 uur tot 16:45 uur
Prijs: € 395,- excl. btw per deelnemer (incl. lunch en lesmateriaal). Abonnee van Textilia, Bengels of Schoenvisie? Dan profiteer je van 10% korting op deelname
Locatie:  Brandboxx Almere    

Over docent
De docent van deze cursus is Ewald Verhoog. Hij is eigenaar van Canicas en RaisingResults en docent bij Beeckestijn Business School. Ewald (44) is conversie-specialist en dialoogmarketeer. Je kan Ewald wakker maken voor Persuasion Management, A/B testing, behavioral targeting en customer journeys. Hij zet zijn kennis in voor ambitieuze bedrijven die structureel willen groeien. Ewald werkt voor bedrijven als De Telefoongids, NUON, Centraal Beheer, NRC, de Persgroep en een groot aantal fondsenwervende organisaties.

melden

Vragen en/of opmerkingen over de cursus?
Neem contact op met Nienke Wirtz (opleidingscoördinator) via 010 – 289 40 93 of stuur een e-mail naar: academy@mybusinessmedia.nl