TOP

Nieuw in Nederland: Baby & the City

Stoere babyrompers, ondermode en pyjama's voor peuters en kleuters van de labels Baby & the City en Kidz & the City zijn vanaf heden ook in Nederland verkrijgbaar.

‘The Change You Always Wanted’ is het motto van Baby & the City en Kidz & the City. Oprichtster van het label Elles Witvoet heeft bij het ontwerp zorgvuldig nagedacht over de stoffen (95% katoen, 5% elastan), de pasvorm en de styling. De rompers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met en zonder pijpjes. Ook de halslijn is zo geconstrueerd dat er geen wijde hals ontstaat, maar er wel een goede opening voor het hoofdje is. Met de originele verpakking, de niet-goed-geld-terug garantie en een snelle levering wil het label zich onderscheiden.

In 2013 zal het merk landelijk verschijnen bij geselecteerde baby, peuter en kinder- en speciaalzaken. Baby & the City zal tegelijk via de eigen webshop worden verkocht. De rompers zijn verkrijgbaar vanaf €12,95 (winkelverkoopprijs). Het ondergoed voor kidz €18,95 (voor een set) en €29,95 voor een pyjama. De rompers zijn verkrijgbaar in maat 62/68-86/92. Ondergoed en pyjama’s in maat 98/104-122/128.

Info: info@babyandthecity.nl